TISKOVÁ ZPRÁVA AHR ČR jedná s vládou o kompenzacích

Napsal/a Kristýna Čenská | 13.10.2020
COVID-19 Tiskové zprávy

AHR ČR jedná s vládou o kompenzacích

Praha 13. října 2020 - Asociace hotelů a restaurací České republiky plně respektuje nová opatření vlády, která přináší prakticky uzavření restaurací a zásadní omezení ubytovacích služeb. AHR ČR si uvědomuje nutnost rychlého zastavení nárůstu šíření onemocnění COVID 19. Přestože je AHR ČR stále přesvědčena, že nebylo jednoznačně v datech prokázáno, že právě služby veřejného stravování jsou z pohledu šíření nákazy jedním z hlavních zdrojů, vnímá uzavření provozů jako lepší řešení, než postupné zkracování otevírací doby a další omezení, která v důsledku znamenají lockdown téměř všech provozů.

Kontakt: Ing. Václav Stárek, prezident AHR ČR, starek@ahrcr.cz , +420 602 765 632

13 10 2020 TZ AHR ČR k opatřenim vlady a kompenzacim

Mediální výstupy AHR ČR - říjen

21.10.2020
COVID-19 O nás v médiích

Mediální výstupy AHR ČR - říjen  2020

Mimořádné opatření od 21.10.2020

19.10.2020
COVID-19 Naše stanoviska

Mimořádné opatření týkající se nošení ochranných prostředků dýchacích cest na veřejnosti s účinností od 21.10. od 0:00 hod do odvolán.